Beleggen met een Voorsprong | LYNX Online Broker Online Beleggen met een Voorsprong. LYNX dé Online Broker van Nederland.Hét ideale Handelsplatform om actief te beleggen tegen zeer scherpe tarieven.

Lynx Reviews

 • . -

  .

  Door Jop op 27 juli 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik probeer nu sinds einde augustus over te stappen van Binck naar Lynx. Alhoewel ik super tevreden was over de geboden diensten van Binck voelde ik mij verplicht om over te stappen teneinde het overzicht van mijn portefeuille te behouden. Binck heeft sinds kort immers voor het handelen in verschillende aandelen geen tussenpersoon meer. Eerste stap is inschrijven op brochure….nooit ontvangen. Soit...je kan deze online terugvinden, de wens is er om over te stappen dus...formulieren invullen, geldtransfer aanvragen enz.. 1 maand verder....Transfer van aandelen maar gedeeltelijk uitgevoerd wat extra kosten meebrengt, typische "wij zijn bank/broker en ongenaakbaar" houding. Het voetvolk hoeven we geen service/diensten te geven (of we moeten het kunnen aanrekenen) Gevolg...nog geen trade gedaan en er nu reeds geen enkele zin meer in.

  Sterke punten
  Bruikbare grafieken

  Zwakke punten
  service en diensten aan de klant

  Door De Busschere op 3 oktober 2018 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik ben van Binck overgestapt naar Lynx en heb daar ontzettend spijt van gekregen. Mensen moeten zich niet blind staren op de lage kosten maar zeker ook kijken naar klantvriendelijkheid. Ik ben al een maand bezig weer terug te gaan naar Binck maar dat lukt niet zonder aan belachelijke voorwaarden te voldoen. Zelfs dollars kun je niet overboeken naar Binck's algemene dollar rekening omdat die niet op naam staat.

  Sterke punten
  Lage provisies

  Zwakke punten
  Zeer ongebruiksvriendelijk platform Gedateerde software Belachelijke voorwaarden Moeilijk over te stappen naar een andere aanbieder

  Door Erik K op 13 juni 2017 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Lynx

Schrijf je eigen reviewOnlineTradingPlatforms

Op OnlineTradingPlatforms.nl lees je reviews over alle online trading platforms.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw online trading ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Trading Platforms