Bij Crypto500 kunt u op dit moment handelen in alle bekende Crypto Currencies. Wij breiden periodiek ons aanod uit, waarbij gekeken wordt naar de marktwaarde en vraag naar een nieuwe munt. Uiteraard luisteren wij ook naar onze klanten en bij veel vraag, voegen wij nieuwe munten toe om op te handelen. Het unieke aan Crypto500 is dat u bij ons niet alleen kan handelen op de stijging of daling van de crypto munt ten opzichte van de dollar. Ons platform maakt het mogelijk om ook te handelen in cryptoparen, zo kunt u ook handelen op de stijging van bijvoorbeeld de Bitcoin versus Ethereum.

Crypto500 Reviews

 • Beste mensen! Trap er niet in het kost je heel veel geld! Het is een goksite, en de gevolgen zijn niet te overzien. Ze spiegelen het allemaal zo mooi voor, maar je verdient er echt niets! Laat je absoluut niet misleiden! Zeker het hefboom effect doet je de das om. Je stort € 30,- en je denkt dat hij omhoog gaat, en hij gaat naar beneden en dan komt hij even onder het bedrag en weg is je € 30,- 2 min later staat hij er weer ruim boven maar je krijgt niks terug! Ik zie het als grote oplichters! Nooit aan [email protected]

  Sterke punten
  Xxxx

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen!

  Door John op 29 januari 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen reviewOnlineTradingPlatforms

Op OnlineTradingPlatforms.nl lees je reviews over alle online trading platforms.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw online trading ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Trading Platforms